– Jäseneksi voi liittyä suorittamalla liittymismaksun ja jäsenmaksun Päijät-Hämeen moottorikelkkailijat ry:n tilille Nordea FI7514353000100807. Viestikenttään tulee kirjata JÄSENEN nimi, osoite, puhelinnumero ja (s-postiosoite).

– Kausikohtainen ajolupa  myönnetään jäsenille vuosittaisen jäsenmaksun suorittamista vastaan. Ilmoitathan osoitteen muuutoksista phmk@phmk.fi tai puhelimitse hallituksen sihteerille (kts. yhteystiedot).

Liittymismaksu 20 euroa (ei koske perheenjäseniä eikä nuorisojäseniä), aikuisjäsen 50 euroa, seuraava yli 15-vuotias perheenjäsen 25 euroa ja nuorisojäsen (alle 15 v.), 2 euroa. Viesti kentässä tulee näkyä JÄSENEN nimi, osoite, puhelinnumero ja (s-postiosoite).

Vanhojen jäsenien ei tarvitse maksaa liittymismaksua jos maksat jäsenmaksun eräpäivään mennessä, muuten muutut uudeksi jäseneksi ja näin ollen joudut myös maksamaan jäsenmaksun lisäksi liittymismaksun 20 euroa.

– Päiväluvan hinta on 15 euroa.

Luvan saat suorittamalla lupamaksun Päijät-Hämeen moottorikelkkailijat ry:n  tilille Nordea FI7514353000100807. Viestikenttään tulee kirjata se päivä, jolle lupa ostetaan sekä luvanhaltijan nimi ja osoite. Kuitti maksun suorittamisesta on pidettävä ajon aikana mukana. Lupa on henkilökohtainen. Päivälupia voi ostaa myös Messilä Campingistä ja Järvelän Nesteeltä.

Päiväluvalla saa ajaa ainoastaan PHMK:n omilla urilla.

Alueen majoituspalveluista saat lisätietoa Messilän sekä Camping Messilän sivuilta.